Bankeryds bibliotek förlänger den stängda perioden

På grund av fördröjningar i renoveringen kommer Bankeryds bibliotek hålla stängt till och med 15 december.

För att underlätta för dig som är låntagare kommer Bankeryds bibliotek att ha Lättöppet under renoveringen från och med den 16 december. Under Lättöppet kan du besöka biblioteket under bemannade öppettider. Biblioteket är bemannat under följande tider:

• Måndagar kl. 12.00 – 18.00
  • Onsdagar kl. 12.00 – 14.00
  • Fredagar kl. 12.00 – 14.00

Under Lättöppet kan du lämna tillbaka böcker hos oss och hämta reserverade böcker. Eftersom renoveringen fortfarande pågår kan du under Lättöppet endast låna böcker som andra har återlämnat, julböcker och nyinkomna böcker. Dagstidningar hittar du på Ljusglimten tills vi öppnar våra fullt färdigställda lokaler. De förseningsavgifter som eventuellt tillkommer på grund av att den stängda perioden förlängs kommer att tas bort.

Renoveringen förväntas vara klar i början av 2020. Information om när renoveringen är klar och när biblioteket kommer att öppna publiceras på bibliotek.jonkoping.se och i sociala medier.

Du kan kontakta oss på Bankeryds bibliotek om du har frågor. Du kan skicka e-post till bankerydsbibliotek@jonkoping.se eller ringa på 036 - 10 50 64. Vi finns tillgängliga för frågor måndag till fredag mellan kl. 11.00-16.00.

Wednesday, November 13, 2019