Hur dina personuppgifter behandlas

För att du ska kunna logga in och använda vår hemsida behöver vi ha vissa personuppgifter. Personuppgifter är exempelvis ditt namn, personnummer eller e-post. Läs mer nedan om vilka personuppgifter vi använder och vem du kan fråga om du vill veta mer.

För att du ska kunna logga in på ditt lånekortskonto måste vi ha ditt, Namn, personnummer, lånekortsnummer, e-post, telefonnummer och ip-nummer hos oss.
Vi måste ha dem hos oss så länge du vill kunna logga in på ditt lånekortskonto. Om du inte använder ditt lånekort under ett år tar vi bort dina uppgifter.

Du kan säga till oss om du vill titta på dina uppgifter eller om du vill ändra på något. Du kanske har flyttat eller bytt e-post eller kanske telefonnummer. Du kan också säga till om du inte längre vill att vi ska ha dina uppgifter hos oss.

Om du undrar något om dina uppgifter som vi har hos oss kan du alltid vända dig till Sofie Jacobsson på 036-10 50 00 eller via e-post webb.bibliotek@jonkoping.se så hjälper hon dig.
Jönköpings kommuns dataskyddsombud är Johan Isaksson och ni kan nå honom på 036-10 28 02 eller på e-post johan.isaksson@jonkoping.se.

Det är Jönköping kommuns Kultur- och fritidsnämnd som har hand om dina uppgifter. Och det är Open Library Solutions AB som har dina uppgifter i sitt system.