Kontakt

Vill du komma i kontakt med något av våra bibliotek. Här nedan hittar du telefonnummer och mailadresser till samtliga enheter. Hör av dig!

 1. Bankeryds bibliotek

  Välkomna till Bankeryds nya meröppna bibliotek beläget mitt i centrum. Här finns böcker och medier för alla åldrar och plats att slå sig ned en stund och ta en kopp kaffe.

  Telefon: 036-10 50 64
 2. Bokbussen

  Jönköpings kommuns bokbuss kör till områden där det är långt till ett vanligt bibliotek. På förmiddagarna besöker vi främst skolor och förskolor utanför tätorten. Under eftermiddagar och kvällar kör bussen till orter och bostadsområden enligt fastställd turlista.

  Telefon: 036-105888
 3. Gränna bibliotek

  Du hittar Gränna bibliotek i Grenna Kulturgård. Under samma tak ryms också Stiftelsen Grenna Museum - Polarcenter och Gränna turistbyrå. Grenna Kulturgård ligger mitt i centrala Gränna med gångavstånd till såväl Grännaberget som Gränna hamn.

  Telefon: 036-103821
 4. Tabergs bibliotek

  Köp den nya boken "Smålands Taberg -historien om ett samhälle" av Tabergs Bergslags Hembygdsförening på biblioteket! Pris 300 kr, med karta 320 kr.

  Telefon: 036-103855
 5. Tenhults bibliotek

  Tenhults bibliotek ligger centralt beläget i Tenhult, i samma byggnad som Folktandvården och Coop. På biblioteket är du välkommen att sitta ner i en skön fåtölj och läsa en dagstidning eller en tidskrift, låna en dator eller studera i en inspirerande miljö.

  Telefon: 036-103028

Öppettider

För öppettider besök respektive bibliotekssida genom att klicka på biblioteket du är intresserad av.