Kontakt

Vill du komma i kontakt med något av våra bibliotek. Här nedan hittar du telefonnummer och mailadresser till samtliga enheter. Hör av dig!

 1. Bankeryds bibliotek

  Välkomna till Bankeryds nya meröppna bibliotek beläget mitt i centrum. Här finns böcker och medier för alla åldrar och plats att slå sig ned en stund och ta en kopp kaffe.

  Telefon: 036-10 50 64
 2. Bokbussen

  Jönköpings kommuns bokbuss kör till områden där det är långt till ett vanligt bibliotek. På förmiddagarna besöker vi främst skolor och förskolor utanför tätorten. Under eftermiddagar och kvällar kör bussen till orter och bostadsområden enligt fastställd turlista.

  Telefon: 036-105888
 3. Gränna bibliotek

  Du hittar Gränna bibliotek i Grenna Kulturgård. Under samma tak ryms också Stiftelsen Grenna Museum - Polarcenter. Grenna Kulturgård ligger mitt i centrala Gränna med gångavstånd till såväl Grännaberget som Gränna hamn.

  Telefon: 036-103821
 4. Norrahammars bibliotek

  I den speciella, tidigare teaterlokalen, på andra våningen i Folkets Hus, hittar du Norrahammars bibliotek. Vi har ett varierat utbud av böcker och tidningar, liksom tillgång till datorer och wifi.

  Telefon: 036-103711
 5. Tabergs bibliotek

  I en mysig lokal på Centrumplan hittar du Tabergs bibliotek, lättillgängligt och med bra parkeringsmöjligheter. För tillfället kan du köpa Tabergs Bergslags Hembygdsförenings nya bok här. 200 kr kontant eller Swish. Vi säljer även deras bok "Smålands Taberg: historien om ett samhälle" för 300 kr kontant eller Swish.

  Telefon: 036-103855

Öppettider

För öppettider besök respektive bibliotekssida genom att klicka på biblioteket du är intresserad av.