Kontakt

Vill du komma i kontakt med något av våra bibliotek. Här nedan hittar du telefonnummer och mailadresser till samtliga enheter. Hör av dig!

 1. Bankeryds bibliotek

  Välkomna till Bankeryds nya meröppna bibliotek beläget mitt i centrum. Här finns böcker och medier för alla åldrar och plats att slå sig ned en stund och ta en kopp kaffe.

  Telefon: 036-10 50 64
 2. Bokbussen

  Jönköpings kommuns bokbuss kör till områden där det är långt till ett vanligt bibliotek. På förmiddagarna besöker vi främst skolor och förskolor utanför tätorten. Under eftermiddagar och kvällar kör bussen till orter och bostadsområden enligt fastställd turlista.

  Telefon: 036-105888
 3. Gränna bibliotek

  Du hittar Gränna bibliotek i Grenna Kulturgård som ligger mitt i centrala Gränna med gångavstånd till såväl Grännaberget som Gränna hamn.Under samma tak ryms också Stiftelsen Grenna Museum och Polarcenter.

  Telefon: 036-103821
 4. Norrahammars bibliotek

  I den speciella, tidigare teaterlokalen, på andra våningen i Folkets Hus, hittar du Norrahammars bibliotek. Vi har ett varierat utbud av böcker och tidningar, liksom tillgång till datorer och wifi.

  Telefon: 036-103711
 5. Öxnehaga bibliotek

  Öxnehaga bibliotek kommer att ha stängt för renovering från och med 31 oktober. Renoveringen beräknas vara klart preliminärt den 10 januari. Under renoveringen kommer ett Minibiblioteket att finnas i ”den gamla frisörsalongen” precis bredvid det ordinarie biblioteket. Minibiblioteket kommer att ha samma ordinarie öppettider som Öxnehaga bibliotek. Du som låntagare kommer att ha tillgång till böcker, dagstidningar och tidskrifter under renoveringen, men utbudet kan vara mindre. Du kan också få hjälp med låntagarservice, internet och utskriftsmöjlighet precis som vanligt. Program som språkkaféer, shared reading och familjesöndagar kommer att anordnas på fritidsgården Forum istället för biblioteket under renoveringen. Varmt välkommen att kontakta oss i personalen vid frågor. Öxnehaga bibliotek ligger i Öxnehaga centrum.

  Telefon: 036-105076

Öppettider

För öppettider besök respektive bibliotekssida genom att klicka på biblioteket du är intresserad av.