Nyheter från biblioteken

Här kan du läsa senaste nytt från biblioteken!

1. Svårt att nå oss på telefon?

Vi har fortfarande problem med våra telefoner. Det kan vara svårt att komma fram och du kan inte heller tala in meddelanden till oss.

2. Nya temakassar

Nu finns kassar att låna hem på tema "Demokrati", "Bibliotek" och "Frukost" på Bankeryds bibliotek!

3. Dictator of Sweden

Att avskaffa demokratin i Sverige är lättare än du tror – testa själv i nya brädspelet Dictator of Sweden. Finns nu på Bankeryds bibliotek för hemlån.

4. 19 maj STÄNGT fram till kl 13

Torsdag förmiddag den 19 maj är biblioteken och kundtjänsten stängda för personalutveckling. Det digitala biblioteket fungerar utmärkt även när vi har stängt. Vi håller öppet som vanligt från kl 13.

5. Driftstörningar

Vårt bibliotekssystem kommer att uppgraderas under natten vilket orsakar en del driftstörningar. Från onsdag 27/4 klockan 19 till torsdag 28/4 klockan 7 går det inte att logga in på vår hemsida, i Biblio och Cineasterna. På Bankeryds bibliotek kommer utlåningsautomater och datorer att vara ur funktion under meröppet ikväll mellan klockan 19 och 22.

6. Utlåningsmaskiner ur funktion

Under påskhelgen har utlåningsmaskinerna på Huskvarna bibliotek periodvis varit ur funktion. Det är vårt bibliotekssystem som tyvärr inte fungerar fullt ut. Vi ber om ursäkt för detta och för de problem det har orsakat våra meröppetbesökare.

7. Studierum stängs

Från och med måndag 28 februari stänger Stadsbibliotekets studierum på obestämd framtid. Rummen har blivit utsatta för skadegörelse av besökare och kan därför inte längre hållas öppna. Välkommen att studera på annan plats i biblioteket.

8. Ändrade öppettider 1 mars

På grund av utbildningsdag för personalen öppnar alla biblioteken kl 13 tisdagen den 1 mars. Detta gäller de bibliotek som normalt är öppna på tisdagar. (De som brukar vara stängda på tisdagar är stängda även den 1 mars). Bibliotekens kundtjänst är stängd den 1 mars.

9. Skaffa covidbevis

Just nu får vi många frågor om att skaffa covidbevis. Är du också osäker? Vi hjälper dig!

Show more...