Nyheter från biblioteken

Här kan du läsa senaste nytt från biblioteken!

 1. Låna en symaskin!

  Nu finns det möjlighet att låna en av våra nya fina Husqvarna symaskiner. En finns på plats att använda på biblioteket i Bankeryd och den andra du låna hem i sju dagar.

 2. Tekniska problem

  Just nu går det inte att skriva ut, scanna eller kopiera på Norrahammars bibliotek. Vi arbetar på att lösa problemet.

 3. Svårt att nå oss på telefon?

  Vi har fortfarande problem med våra telefoner. Det kan vara svårt att komma fram och du kan inte heller tala in meddelanden till oss.

 4. Nya temakassar

  Nu finns kassar att låna hem på tema "Demokrati", "Bibliotek" och "Frukost" på Bankeryds bibliotek!

 5. 19 maj STÄNGT fram till kl 13

  Torsdag förmiddag den 19 maj är biblioteken och kundtjänsten stängda för personalutveckling. Det digitala biblioteket fungerar utmärkt även när vi har stängt. Vi håller öppet som vanligt från kl 13.

 6. Driftstörningar

  Vårt bibliotekssystem kommer att uppgraderas under natten vilket orsakar en del driftstörningar. Från onsdag 27/4 klockan 19 till torsdag 28/4 klockan 7 går det inte att logga in på vår hemsida, i Biblio och Cineasterna. På Bankeryds bibliotek kommer utlåningsautomater och datorer att vara ur funktion under meröppet ikväll mellan klockan 19 och 22.

 7. Utlåningsmaskiner ur funktion

  Under påskhelgen har utlåningsmaskinerna på Huskvarna bibliotek periodvis varit ur funktion. Det är vårt bibliotekssystem som tyvärr inte fungerar fullt ut. Vi ber om ursäkt för detta och för de problem det har orsakat våra meröppetbesökare.

 8. Ändrade öppettider 1 mars

  På grund av utbildningsdag för personalen öppnar alla biblioteken kl 13 tisdagen den 1 mars. Detta gäller de bibliotek som normalt är öppna på tisdagar. (De som brukar vara stängda på tisdagar är stängda även den 1 mars). Bibliotekens kundtjänst är stängd den 1 mars.

 9. Skaffa covidbevis

  Just nu får vi många frågor om att skaffa covidbevis. Är du också osäker? Vi hjälper dig!

Visa fler sidor...