Nytt i seriehyllan!

Vi har köpt in nya serier på engelska som vi tror är spännande, roliga, spöklika, vackra, knäppa… Flera av serierna finns i många delar. Så nu undrar vi vad ni tycker. Ska vi köpa in tvåan? Och trean?

Saga av Brian K. Vaughan. En episk saga, både fantasy och science fiction, om familj, kärlek och intergalaktiska äventyr. En av Sci-fi-bokhandelns storsäljare som vunnit många priser. För vuxna.

Ms Marvel av G Willow Willson. Kamala Khan, en tonårstjej med pakistanskt ursprung i New Jersey, älskar superhjältar. Outsägligt charmigt om en oväntad ny superhjälte som måste balansera sin hemliga tillvaro med tonårslivets begränsningar. Vunnit serievärldens pris, Hugo, för bästa historia. För ungadomar.

Gotham Academy av Becky Cloonan. I Gothamvärldens elitskola Gotham Academy platsar inte vem som helst. Olive Silverlock och hennes vänner dras in i spöklika händelser och träffar ett hemligt sällskap. Internationell bestseller från DC Comics. För ungdomar.

Cici’s journal av Joris Chamblain. Tioåringa Cici vill bli författare och lösa mysterium. Hon undrar till exempel var den gamla mannen i skogen med stora målarburkar försvinner någonstans. Illustrationerna av Aurélie Neyret i denna gulliga historia är makalösa - drömska, konstnärliga och uttrycksfulla. För barn, från 8 år.

Mejla gärna till vår inköpsadress: inkopsforslag@jonkoping.se

 1. Ms. MarvelGeneration why

  By: Wilson, G. Willow
  Language:
  English
  Published: 2015
  Classification: He.05,u
  Available as: Book
 2. Saga

  By: Vaughan, Brian K
  Language:
  English
  Published: 2014
  Classification: He.05
  Available as: Book
 3. Cici's journal

  Subtitle: the adventures of a writer-in -training
  By: Chamblain, Joris
  Language:
  English
  Published: 2017
  Classification: He
  Available as: Book