Rita djur med Maja Lindberg

Hur kan en fläck bli till ett djur? Vad är det som gör att en katt ser ut som en katt? Digital teckningsworkshop för dig som går på låg- eller mellanstadiet och vill bli bättre på att rita djur!

Små tecknade djur: giraff, björn, krokodil, två katter, räv, igelkott, larv, fiskar, björn med halsduk och mössa, stor och liten fågel, elefant, gris med fågel på huvudet

Maja Lindberg  jobbar med att rita barnböcker. Hon lär dig tips och trix och visar hur du kan rita ett djur med bara några enkla streck!

Workshopen är digital - du deltar alltså hemma vid din egen skärm. Men för att du inte plötsligt ska sitta där och inte ha rätt färg till din katt, fågel eller fisk ingår en kasse med material till workshopen. Den hämtar du på ditt bibliotek när du har anmält dig. Det finns kassar på alla bibliotek, även på bokbussen! Innan du sticker och hämtar din kasse - kolla upp när ditt närmaste bibliotek är öppet. Kassar finns att hämta från och med onsdag 27 oktober.

Ingen dator hemma?

Har du ingen dator eller ipad att delta med? Varje workshop erbjuder sex platser på ett bilbiotek. Då deltar man i workshopen framför en skärm på biblioteket. Till de platserna anmäler man sig direkt på biblioteket - och man får sin kasse med material när man kommer för att vara på på workshopen.

Det finns fyra workshoptillfällen att välja på:

För dig som går i åk F-3

Tisdag 2/11 kl 10.30-11.30
6 platser på Råslätts bibliotek

Onsdag 3/11 kl 10.30-11.30
6 platser på Öxnehaga bibliotek

För dig som går i åk 4-6

Tisdag 2/11 kl 14-15
6 platser på Österängens bibliotek

Onsdag 3/11 kl 14-15
6 platser på Huskvarna bibliotek

Workshopen är bara för dig som bor eller går i skolan i Jönköpings kommun.
Det går inte att anmäla en grupp.

Hur deltar man?

I god tid innan workshopen börjar kommer ett mejl med en länk till Teams där workshopen ska hållas. Du klickar bara på länken så släpper Maja som leder workshopen in dig i det digitala workshoprummet.

Undrar du något? Mejla till kulturproduktion@jonkoping.se så får du svar!

Boka din plats i formuäret.

Obs: Bara platsbokning till workshop hemifrån här. Vill du delta från ett bibliotek går du dit och anmäler  dig där. Vilka bibliotek som har platser ser du i listan över workshoptillfällen!

På gång på biblioteken på läslovet