Skrivarworkshop med Iman Talabani

Skriva poesi med en av Sveriges coolaste poeter och youtubers? Ja tack! Anmäl dig till vår skrivarworkshop!

Var: På plats på Kulturhuset i Jönköping

När: 18 augusti 2021 kl 14-16

För vem: För dig som gillar att skriva, bor eller studerar i Jönköpings kommun och är mellan 14 och 17 år.

Gratis! Fika ingår.

Ta med något att skriva på  - dator eller block och penna.

Om Iman:

Iman Talabani är en uppskattad poet och youtuber,  född och uppvuxen i Farsta. Som snabbtänkt, orädd och sylvass sanningssägare har hon blivit en stark röst för en hel generation unga vuxna från mindre bemedlade områden. När hon var 17 år gammal vann hon tävlingen “ortens bästa poet” år 2016, vilket resulterade i en rikstäckande turne under 2016 och 2017. Som det nya stjärnskottet på poesi-scenen blev hon flitigt bokad för att hålla i workshops i skolor. I slutet av 2017 medverkade hon i en uppskattad pjäs vid namn Våra drömmars stad på Stadsteatern. Youtube kanalen hon startade 2018 blev snabbt en succe. Första videon som laddades upp fick ca en halv miljon visningar. Idag har kanalen 44k prenumeranter. 2019 vann hon Stockholm stads kulturstipendium för ett lyckat event hon arrangerade i hemorten Farsta. Under 2020 debuterade hon som manusförfattare och regissör i SVT Humor produktionen “Streams”.

Anmäl dig här:

Anmälan till skrivarworkshop

När du anmäler dig till en aktivitet på biblioteket sparar vi dina personuppgifter. Biblioteket behöver dina personuppgifter för att kunna kontakta dig om aktiviteten du anmält dig till. Hur dina personuppgifter behandlas