Spännande relationsthriller

När jag hörde talas om den här boken så kände jag genast intresserad. En thriller som inbegriper polygami. Helt klart ett ovanligt ämne inom genren.

En kvinna är gift med en man som även har två andra fruar. Därför ses de främst på torsdagar då hon verkligen skämmer bort honom och hon trivs med livet. Visserligen är det svårt att inte kunna visa upp honom för omvärlden eller kunna gå hand i hand på stan men hon har ändå förlikat sig med tanken.

Tills en dag när hon hittar en ledtråd till den andra fruns identitet och bestämmer sig för att söka upp henne och bli hennes vän. Svartsjukan bubblar inom henne samtidigt som hon börjar misstänka att den andra frun blir misshandlad, av hennes man.

Plötsligt varken kan eller vill hon leva i ovisshet längre utan gör allt som står i hennes makt för att hjälpa den andra frun och ta reda på den tredje fruns identitet. Men vad är sanningen egentligen? Vad händer om hennes man får reda på att du tagit kontakt med de andra fruarna?

En spännande relationsthriller som vänder upp och ner på vad du tror dig veta under berättelsens gång. Många vändningar gör att du sitter som på nålar.

Audience:

Tags:

Review by: Ida Stenmark Thursday, April 8, 2021