BIBBCON 2019

16 november lördag 2019
2019-11-16 till 2019-11-16.
Plats Stadsbiblioteket

En härlig nördkulturfestival för alla åldrar på Jönköpings Stadsbibliotek!

Fynda på vår nördloppis, skapa något underbart i cosplay-verkstan, spela brädspel med din kompis, prova på rollspel, kolla in vår yu-gi-oh!-hörna, testa warhammer- figurspelet Age of Sigmar eller utmana din farfar i Mariokart på bioduk! Bibbcon 2019 har någonting för nästan alla. Riddarrustningar, försäljning av gamla böcker, nördigt hantverk, och spel, spel spel. Festivalen är kort men naggande god och avslutas med visning av Makoto Shinkais hyllade anime "Your name" (från 7 år, svensk text) i Biograf Fokus. Allt är gratis!

Har du nördprylar du vill sälja på vår nördloppis? Eller tillverkar du nördiga smycken, hobbitfötter i brons eller papier-maché -masker av Tyron Lannisters ansikte i naturlig storlek?  Vill du sälja dem till intet ont anande Bibbconbesökare?
Kontakta oss på kulturproduktion@jonkoping.se

BIBBCON 2019 genomförs av Jönköpings kommun i samarbete med GoBsyd, Studiefrämjandet Jönköpings län, Studieförbundet Vuxenskolan Jönköpings län, Kulturarva, Hemslöjden region Jönköpings län och unga arrangörer och cosplayare.