Filmstudion: The Lunchbox

14 februari torsdag 2019
2019-02-14 till 2019-02-14.
Plats Stadsbiblioteket

Feelgood-film om en lunchlåda som hamnar på villovägar.

Ritesh Batra l 105 min l Indien, 2013 l barntillåten l svensk text

I Mumbais intensiva storstadsmyller sammanför en fellevererad lunchlåda två mycket olika öden. Änklingen Sajaan tar av misstag emot den lunch som hemmafrun Ila har förberett för sin man. Den himmelska måltiden blir början på en humoristisk och rörande brevväxling i en matlåda fylld av passion, längtan och hopp inför framtiden. The Lunchbox är en underbar feelgood-film som har fascinerat människor världen över med sin originalitet och värme.

Ordinarie
350 kr
Pensionär/student/ungdom (tom 26 år)
200 kr

Terminskort ger medlemskap i Filmstudion samt inträde till terminens samtliga filmer. Korten kan köpas i förväg på Jönköpings stadsbibliotek.
Biljetter till enstaka filmer kan köpas i entrén i mån av plats för 80 kr (20 kr för medlemskort tillkommer vid första besökstillfället). Kassa och insläpp öppnar ca 30 min innan visning. (Endast kontanter eller swish)