Barnboksveckan: Under ett rabarberblad

14 november torsdag 2019
17 november söndag 2019
2019-11-14 till 2019-11-17.
Plats Tenhult (även på andra bibliotek)

En medryckande och innerlig konsert där barn sjunger med och dansar till sånger om hönor, humlor och skator som bråkar.

Under Barnbokveckan reser Anja Bigrell och Marcus Holmberg runt på flera av kommunens bibliotek med konserten "Under ett rabarberblad".

Föreställningen är baserad på Lena Sjöbergs vackra poesibok för barn.  Ålder 2-6 år.

För föreställningen på Stadsbiblioteket och Huskvarna bibliotek finns gratisbiljetter att hämta på respektive bibliotek från och med 4/11. På Tenhults bibliotek hämtas gratisblijetter från och med 5/11. Max 5 biljetter/person. På Österängens bibliotek går det bra att anmäla sig via mejl: osterangensbibliotek@jonkoping.se eller tfn: 036-105066. Även här är det begränsat antal platser. Till Öxnehagas bibliotek krävs ingen föranmälan, det är först till kvarn som gäller.

Välkomna!