LOVBIO: Ready, Player One

13 februari onsdag 2019
2019-02-13 till 2019-02-13.
Plats Stadsbiblioteket

Lov= gratis lovbio på Stadsbiblioteket!

Ready, Player One

Året är 2045 och världen befinner sig på randen till kaotisk kollaps. Människor har sökt trygghet i en virtuell verklighet - universumet OASIS som har skapats av den briljante och excentriske James Halliday (Oscarbelönade Mark Rylance). När Halliday dör, testamenterar han sin enorma förmögenhet till den som hittar den digitala ledtråd han gömt någonstans i det gigantiska OASIS. Det blir en tävling som engagerar en hel värld. När den unga hjälten Wade Watts (spelad av Tye Sheridan) bestämmer sig för att delta i tävlingen kastas han in i en fartfylld och svindlande skattjakt genom ett fantastiskt universum fyllt av mysterier och faror.

Från 11 år

Hämta din biljett i lånedisken!

Filmen är  baserad på bästsäljande boken med samma namn. Självklart kan du låna den på bibblan!

Taggar: