Småfolkets söndag. Konsert: Folk - Dikt och toner om personer, med Britta Persson

Ill: Emma Adbåge och Lisen Adbåge Arrangemang

Arrangemanget har redan varit

01 mars söndag 2020
2020-03-01 till 2020-03-01.
Plats Stadsbiblioteket

Systrarna Lisen Adbåge och Emma Adbåges omtyckta bok, Folk: främlingar och vänner - nån du kanske känner, är också ett fantastiskt album: Folk - Dikt och toner om personer, av Britta Persson. Musiken blir nu en magisk konsert, full av språkglädje, allvar, knasigheter och med låtar om att vara människa.

Hur är det att vara en tyst person? Vad händer när man dör? Är det som en flytt? Hur vet man vad man gör? Blir allting plötsligt nytt?

På scenen har Britta med sig Sara Wilsson, Petter Winnberg och Nils Törnqvist från bandet Amason.

Ålder: 0-100 år

Pris: 50 kr/person. Förköp via jonkoping.se/kffbiljetter (ev osålda biljetter säljs på plats). Biljettkassan öppnar 30 minuter innan visning.