Spansk lördag! INSTÄLLT PGA CORONA

2020-03-28 till 2020-03-28.
Plats Stadsbiblioteket
Kostnad: Fri entré

Månadens språk är spanska och det uppmärksammar vi med en lördag full av musik och poesi för alla åldrar.

Kl. 12-12.40: Flamencoesi! Famencodans och poesi av bl.a. Manuel García Lorca och traditionella flamencotexter. Recitation och musik av Eva Möller och dans av Pia "del Norte" Pohjakallio. Plats Lilla scenen

Mellan kl 13 och 14 är det prova på - flamenco och salsa i caféet med Jönköpings flamencoförening La llamada (drop-in)

Kl.14-14.40: Pling, tuut, ta-ria takata - en interaktiv musikföreställning för hela familjen. Följ med på musikens vingar genom såväl skrattframkallande som allvarliga stunder fyllda av närvaro, mänsklig värme och kontakt. Publiken får höra nykomponerad musik av gitarrlegenden Eva Möller tillsammans med rocksaxofonisten Kai Sundquist och flamencodrottningen Pia ”del Norte” Pohjakallio. Begränsat antal platser, först till kvarn. Plats: Barnavdelningen.