Testa ett bokstreck!

Hitta en läskompis! Hämta ett paket med två exemplar av novellen Kräftfångst! Fundera och prata tillsammans om vad ni har läst. Finns på alla våra bibliotek från och med 26 augusti.

Vad är ett bokstreck? Som en bokcirkel med två deltagare! Ett lätt sätt att läsa och få prata om det en läst. Arbetskamrater, barn och föräldrar, nya eller gamla vänner eller kanske hittar du någon ny bekantskap på bibblan att dela din läsupplevelse med ... Från och med 26 augusti kan du hämta novellen Kräftfångst av Pooneh Rohi som fick Smålits migrantpris 2019. Novellpaketen är gratis och finns att hämta på alla våra bibliotek och det är först till kvarn som gäller. Flera exemplar finns dessutom att låna på Stadsbibliotekets Bokcirkelhylla.
Som inspiration bifogar vi några frågor att utgå ifrån för de som vill.
Biblioteken i Jönköping i samverkan med Novellix och Hall Media.

Taggar:

den 21 augusti 2019