Låna en tv-spelskonsol!

Nu kan du låna hem en tv-spelskonsol och spela hemma.

Konsolerna har en veckas lånetid och du får låna max tre spel. Åldersgräns för lån av konsol är 18 år. Konsolerna går att reservera precis som böcker via vår hemsida. Där anger du också på vilket bibliotek du vill hämta ut konsolen. Konsolerna hämtas vid informationsdisken. Det går inte att hämta ut konsol under meröppet, bara när biblioteket är bemannat.

Vi har PS4, Nintendo Switch och Xbox360. Nintendo switch-konsolerna finns på Huskvarna bibliotek och de andra på Stadsbiblioteket, men det går att reservera dem och hämta dem på vilket bibliotek du vill!

Kom ihåg att inte komma till oss om du känner dig sjuk - be då någon annan hämta ut din reserverade konsol åt dig, och skicka med budet ditt lånekort.

den 6 april 2020