Take away - hämta en kasse böcker!

Du som tillhör en riskgrupp kan hämta dina böcker vid bibliotekets entré.

För att vi ska kunna hjälpa dig och lämna böckerna till dig vid bibliotekets entré behöver du:

1. Ringa till oss och uppge ditt personnummer och vilka böcker du är intresserad av att låna, du behöver kunna hämta böckerna samma dag eller dagen efter du ringer.
  2. Ta med dig din legitimation och ta dig till biblioteket.
  3. Ringa till oss när du är utanför biblioteket.

Vi kommer ut till dig med dina böcker, du behöver visa legitimation innan vi ger dig böckerna.

Du kan också be en vän eller släkting om hjälp med att hämta ut dina böcker. Du behöver då meddela via telefon att en annan person ska hämta ut dina böcker.

När personen som hjälper dig ska hämta ut böckerna behöver hen ha med sig din legitimation till biblioteket.

Du kan få hjälp att låna böcker genom take away på följande bibliotek:

Bankeryd, Gränna, Huskvarna, Råslätt, Stadsbiblioteket, Taberg, Tenhult, Ödestugu, Österängen och Öxnehaga.

För mer information, kontakta ditt närmsta bibliotek.

Taggar:

den 29 april 2020