Tillfälliga lokaler för Öxnehaga bibliotek

I höst ska Öxnehaga bibliotek genomgå en mindre renovering. Därför öppnas ett tillfälligt ”Minibibliotek” från den 4 november.

Öxnehaga bibliotek kommer att stänga för renovering 31 oktober. Renoveringen beräknas vara klart preliminärt till 10 januari.

Under renoveringen kommer ett Minibiblioteket att finnas i ”den gamla frisörsalongen” precis bredvid det ordinarie biblioteket. Minibiblioteket kommer att ha samma ordinarie öppettider som Öxnehaga bibliotek.

Du som låntagare kommer att ha tillgång till böcker, dagstidningar och tidskrifter under renoveringen, men utbudet kan vara mindre. Du kan också få hjälp med låntagarservice, internet och utskriftsmöjlighet precis som vanligt.

Program som språkkaféer, shared reading och familjesöndagar kommer att anordnas på fritidsgården Forum istället för biblioteket under renoveringen.

Varmt välkommen att kontakta oss i personalen vid frågor.

den 17 oktober 2019