Charmig julsaga

Ja, det ska erkännas. Jag är en riktig ”sucker” när det kommer till julen. Jag gillar snö, julmat i lagom mängd och stämningen och förkovrar mig i julberättelser även när det inte är juletid

Berättelsen följer tre systrar som ska åka ”hem” till sin familj över jul. Deras mamma Suzanne älskar julen och har förberett sig länge för döttrarnas och deras familj ankomst.

Systrarna Posy, Hannah och Beth står inte varandra så nära. Beth och Hannah bor båda i New York men trots detta ses de sällan. Hannah fokuserar på sin karriär och Beth har fullt upp med sin familj. Posy bor kvar bland skottska högländerna och jobbar med sin passion klättring och har siktet inställt på att ta över familjeföretaget.

Familjehemligheter och barndomstrauman gör det svårt för dem att närma sig varandra. Samtidigt som systrarna våndas lite för att mötas så förbereder sig Suzanne för julen med hull och hår. Suzanne älskar julen och har förberett sig länge för döttrarnas och deras familj ankomst. Men så blir Suzanne sjuk precis innan jul. Hur ska det gå?

Det är en mysig feel good berättelse som trots svåra ämnen inte blir tung att läsa. Det finns så mycket mer att berätta om denna bok men då riskerar jag att avslöja för mig. Gillar du julen och feel good är det här absolut en bok för dig!