Ny fantasifull serie om magiska världar.

En blivande barnboksklassiker?

Föreställ dig att det finns flera magiska världar bortom vår egen. För att komma dit reser du med hjälp magiska resväskor som tar dit till platser du aldrig kunnat drömma om. Men det krävs att du har ett medlemsskap i Sällskapet för Främmande Världar för att få tillträde dit.

Detta upptäcker Flick när hon som nyinflyttad går runt i sin nya hemstad. Hon möter Jonathan som är föreståndare för Resebyrän Främmande Världar. När han inser att Flick har förmågor som inte ens han själv har tar han henne till hjälp i sökandet efter sin försvunna far. Tillsammans reser de till Femlykta och andra världar för att hitta ledtrådar till vad som hänt Jonathans pappa. På sin resa upptäcker de även att det finns stora bekymmer med flera av de magiska världarna. 

Flicks och Jonathans vänskap ifrågasätts när de ställs inför nya utmaningar. Kommer deras vänskap att hålla? Kan de hitta Jonathans pappa? Och hur ska det gå med de främmande världar som hotas av ett gäng hänsynslösa figurer?

Boken är den första delen i en ny serie som riktar sig till barn från 9 år och uppåt, men även fantasifulla vuxna har stor behållning av boken!

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Maria Ekelund den 20 juli 2021