Nytt i seriehyllan!

Vi har köpt in nya serier på engelska som vi tror är spännande, roliga, spöklika, vackra, knäppa… Flera av serierna finns i många delar. Så nu undrar vi vad ni tycker. Ska vi köpa in tvåan? Och trean?

Saga av Brian K. Vaughan. En episk saga, både fantasy och science fiction, om familj, kärlek och intergalaktiska äventyr. En av Sci-fi-bokhandelns storsäljare som vunnit många priser. För vuxna.

Ms Marvel av G Willow Willson. Kamala Khan, en tonårstjej med pakistanskt ursprung i New Jersey, älskar superhjältar. Outsägligt charmigt om en oväntad ny superhjälte som måste balansera sin hemliga tillvaro med tonårslivets begränsningar. Vunnit serievärldens pris, Hugo, för bästa historia. För ungadomar.

Gotham Academy av Becky Cloonan. I Gothamvärldens elitskola Gotham Academy platsar inte vem som helst. Olive Silverlock och hennes vänner dras in i spöklika händelser och träffar ett hemligt sällskap. Internationell bestseller från DC Comics. För ungdomar.

Cici’s journal av Joris Chamblain. Tioåringa Cici vill bli författare och lösa mysterium. Hon undrar till exempel var den gamla mannen i skogen med stora målarburkar försvinner någonstans. Illustrationerna av Aurélie Neyret i denna gulliga historia är makalösa - drömska, konstnärliga och uttrycksfulla. För barn, från 8 år.

Mejla gärna till vår inköpsadress: inkopsforslag@jonkoping.se

 1. Ms. MarvelGeneration why

  Av: Wilson, G. Willow
  Språk:
  Engelska
  Publiceringsår: 2015
  Klassifikation: Engelska tecknade serier
  Finns som: Bok
 2. Saga

  Av: Vaughan, Brian K
  Språk:
  Engelska
  Publiceringsår: 2014
  Klassifikation: Engelska tecknade serier
  Finns som: Bok
 3. Cici's journal

  Undertitel: the adventures of a writer-in -training
  Av: Chamblain, Joris
  Språk:
  Engelska
  Publiceringsår: 2017
  Klassifikation: Engelsk skönlitteratur
  Finns som: Bok