Var hämtar jag mina reserverade böcker?

Du kan hämta dina reserverade böcker på ett av de öppna biblioteken eller via bokbussen eller bokbilen. På din avisering ser du var din bok finns.

Hämtar du i vanliga fall från Österängen, Bankeryd, Råslätt, Norrahammar och Taberg kan
du fr o m 6 november hämta på Stadsbiblioteket.

Hämtar du i vanliga fall från Tenhult, Ödestugu, Gränna och Öxnehaga kan
du fr o m 6 november hämta på Huskvarna bibliotek.

Hämta reserverade böcker via bokbilen

För att öka tillgängligheten trots stängda bibliotek men ändå minimera risken för smittspridning kommer bokbilen göra stopp utanför de stängda biblioteken varje vecka. Där kommer det finnas möjlighet att återlämna böcker och hämta ut reserverade böcker. Vill du hämta dina reserverade böcker via ett av bokbilens stopp, fyll i formuläret här eller kontakta bibliotekens kundtjänst på 036 10 55 80.

Bokbilen stannar utanför de stängda biblioteken från och med den 12/11 till och med den 1/12.

1. Bokbilens extra stopp under Corona

Har du fått en avisering till Stadsbiblioteket eller Huskvarna bibliotek men vill hämta på ett av bokbilens extra stopp utanför de stängda biblioteken, fyll i formuläret här:

Ändra till ett av bokbilens extra stopp

När du anmäler dig till en aktivitet på biblioteket sparar vi dina personuppgifter. Biblioteket behöver dina personuppgifter för att kunna kontakta dig om aktiviteten du anmält dig till. Läs mer här om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Har du frågor eller behöver hjälp kontakta bibliotekens kundtjänst på 036 10 55 80.

Tags:

Friday, November 20, 2020